Gå direkt till innehåll
SVB-3385-LC

Bild -

SVB-3385-LC

Kubistisk kostym i svart, vitt och rött för Jean Börlin i rollen som Poeten eller Galningen i Skating Rink. Inlån från BnF. Skating Rink framfördes 50 gånger. Premiärdatum 20 januari 1922. Både dekor och kostym designades av Fernand Léger. Statyetten av J Martel är också från 1922 och ingår i Dansmuseets samlingar. Ange ”Foto: Dansmuseet/Linn Cederborg” Ange ”Inlån BnF”
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Av: Linn Cederborg/Dansmuseet
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 1375 x 2000, 2,25 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Eva-Sofi Ernstell

Presskontakt Museichef +46 (0) 709 105 102

Relaterade nyheter

Museum för dans, teater, kostym, konst och foto

Dansmuseet är Stockholms mest centrala museum och ligger på Drottninggatan 17, mitt emellan Sergels torg och Gamla Stan. Det är en kulturell mötesplats mitt i hjärtat av Stockholm med utställningar, museibutik och Bistro Rolf de Maré.