Gå direkt till innehåll
Sångduon Opera Spirits kommer till Dansmuseet i oktober. Foto: Tor Borgén
Sångduon Opera Spirits kommer till Dansmuseet i oktober. Foto: Tor Borgén

Pressmeddelande -

KÄRLEK ... kryddad med chili ... / Musik och mat för alla sinnen!

Nu är det dags att säkra biljetter till en het kväll i oktober! Sångduon Opera Spirits framför sångpärlor i ett nytt samarbete med Dansmuseet.

I den vackra bankhallen framförs sångpärlor av Opera Spirits och i pausen serveras en het plocktallrik i Bistro Rolf de Maré. Duon, som utgörs av sopran Pernilla Ingvarsdotter och mezzosopran Margaretha Westerlind, har ett förlutet inom dans och tanken med projektet är att kombinera det med sång i föreställningen.

– Konserten är tänkt som en kväll med det där lilla extra. Kryddan är chili men ibland är kryddan en extra kastanjettrytm eller att man helt enkelt har satt en ny smak på en aria i form av ett omarrangemang till duett. Att man sedan får olika smaker även i pausen, det tror vi är det som gör den här konsertkvällen väldigt speciell och minnesvärd, säger sopran Pernilla Ingvarsdotter.

Den 13 oktober uppträder sångduon på Dansmuseet.

– Det är en konsert där vi vill förena passionen för operan med alla övriga sinnen. Lusten att sjunga ihop med lusten att äta, vad kan slå det?, säger Margaretha Westerlind.

Kärlek ... kryddad ned chili ... är en konsert som ges på Dansmuseet lördag 13 oktober 2018. Pris: 480 kronor. Biljetter kan köpas på Kulturbiljetter.se eller i Dansmuseets butik.
Adress: Drottninggatan 17.
Mer info om Opera Sprits: www.operaspirits.se 

Ämnen

Regioner


Välkommen till ett museum som knappast har sin motsvarighet på något annat håll i världen. Dansmuseet i Stockholm är ett museum som rymmer så mycket mer än namnet säger. Det är ett museum för dans, teater, foto och bildkonst, ett mångkulturellt museum med rika samlingar från Asien och Afrika. Det är en kulturell mötesplats mitt i hjärtat av Stockholm som bjuder på en rik programverksamhet med föreställningar, kroki med modell i rörelse, filmserier om dans nonstop och som vissa söndagar varje vår och höst inbjuder dig till att komma och ta ditt första danssteg, det kan vara tango eller West Coast Swing eller andra populära danser. Detta och mycket mer – som populära Bistro Rolf de Maré – ryms inom de vackra lokalerna på Drottninggatan 17.

Kontakter

Hans Öjmyr

Presskontakt Museichef 08-510 444 10